rough shooting

Efter en lång dags jakt är det en fin tradition att samlas kring det nedlagda viltet och eldarna för avstämning och för att hedra viltet.

Rough shooting med jaktcocker- och jaktspringerspaniel som revierar framför dig ”under bössan”, är en fantastisk jaktform som med fördel upplevs tillsammans med goda vänner.

På Annelund har vi skapat terräng för fasan, rapphöns, hare, kanin och morkulla. Det är dessa vilt vi jagar vid rough shooting och det finns god tillgång hos oss på Annelunds Gård.
 
Vi samlas på morgonen med en stor familjär frukost. Lunchen äter vi ute i terrängen om vädret tillåter och vi har även här vår populära dryckes- och tilltuggsvagn med under hela jaktdagen.

På dessa jakter vill vi ha ett mindre antal skyttar, mellan 4 till 6 stycken. Rough shooting är en otroligt fin jaktform där du går tillsammans med kolleger/vänner och kan njuta av varandras träffar - och även bommar. Men framförallt få en skön dag tillsammans, i viltrika marker där vi skjuter det hundarna stöter upp i viltremisser och viltåkrar.

Har du inte provat denna jaktform? Då är det på tiden!